Cybertex zoekt particuliere investeerders
via een win-winlening

Cybertex is al sinds 2013 jouw specialist in het bedrukken van textiel. Particulieren, verenigingen en KMO’s kunnen bij ons terecht voor T-shirts, hoodies en andere gadgets, zoals sporttassen en petten. Als het materiaal textiel is, kunnen wij het bedrukken. Onze troeven: snelle service, kwaliteit, gepersonaliseerd drukwerk en een competitieve prijs al vanaf 1 stuk. De afgelopen jaren zijn we dan ook uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Leuven en omstreken met heel wat tevreden klanten en een mooie groei in omzet als gevolg.

Waarom een win-winlening?

De tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze service zijn onze prioriteit. Door de constante groei de afgelopen jaren zitten een aantal van onze druksystemen aan hun limieten. We willen ze graag vervangen door nieuwe systemen die niet alleen de capaciteit verhogen, maar waarmee we ook ons aanbod kunnen verruimen. Daarnaast bekijken we ook de optie of nieuwe, opkomende systemen zoals DTG/DTF (Direct To Garment en Direct To Film) een aanvulling zouden kunnen vormen op het bestaande aanbod.

Ook de invloed van grote buitenlandse spelers is voelbaar. We merken bij onze klanten een stijgende vraag naar een uitbreiding van onze verkoopkanalen, en dan vooral online. Om daaraan tegemoet te komen, hebben we al een eerste stap gezet met het mytshirtdesign-platform. Dat online verkoopplatform, waarbij klanten o.a. hun eigen design kunnen gaan uitwerken, willen we de komende jaren graag verder uitbouwen. 

Om deze aanpassingen te kunnen financieren zijn we nu op zoek naar diverse investeerders. We hebben beslist om met win-winleningen te werken, enerzijds omdat we het concept van crowd-funding zelf heel interessant en vernieuwend vinden, anderzijds omdat we hiermee onze klanten ook meer willen betrekken bij de groei van ons bedrijf. Sinds het uitschrijven van de leningen hebben we al een bedrag van 10.000€ mogen noteren. We mikken op een totaalbedrag van 25.000 tot 35.000€ om onze nieuwe investeringen te financieren.

IK INVESTEER MEE!

Wat is een win-winlening?

Een win-winlening is een fiscale maatregel van de Vlaamse overheid waarbij ze particulieren wil aanmoedigen om via een gesubsidieerde en gewaarborgde lening fondsen ter beschikking te stellen aan kleine en middelgrote ondernemingen. Zo kan je als particulier tot € 75.000 lenen aan een Vlaamse kmo gedurende een looptijd van 5 tot 10 jaar.

What’s in it for me? Vaste rentevoet én fiscaal voordeel!

Wanneer je een win-winlening aangaat, krijg je naast een jaarlijkse vaste rente ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5% op het openstaande kapitaal van de win-winlening. Investeren kan bovendien al vanaf een kredietbedrag van 2000€.

Is dat wel veiling, zo een win-winlening?

Wanneer je als particulier een lening verleent aan een kmo via een win-winlening, dan voorziet de Vlaamse overheid een overheidswaarborg van 40% in het geval de kredietnemer het ontleende bedrag niet kan terugbetalen.

Toch nog meer weten?

Wil je graag meer informatie over het win-winleningconcept? Dat kan je vinden op de website van PMV/z.

Vragen over Cybertex of de win-winlening? Die kan je via ons informatie-formulier stellen.

Helemaal overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je Cybertex graag mee doen groeien?

Teken dan vandaag nog in.

IK DOE MEE!

 

Free Joomla templates by Ltheme